Bevásárlókosár:
0 0 cikk
Termék kategóriák
Gyorskeresés
Ide kell beírni a keresett cikk nevét vagy cikkszámát.
Vásárlási feltételek


A vásárlás menete a VW-SKODA WEBÁRUHÁZ oldalán.

A gyártmány és a típus kiválasztása után, a motorkódot kell megadnunk. A motorkódot a szervízkönyvben, vagy a jármű forgalmi engedélyében találjuk. A forgalmi engedély első lapjának legalsó sorában.

Az általunk kínált termékeket, kategóriákba és alkategóriákba rendeztünk.
A termék kiválasztása és a regisztráció után az áru a kosárba kerül, majd a KIFIZETÉS gombra kattintva véglegesíthetjük a vásárlást.


Szállítási lehetőségek:

-személyes átvétel boltunkban
ennél a lehetőségnél az üzletünkben tudja átvenni a terméket a Budapest, IV.ker. Megyeri út 31. alatt, CSAK ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN !!!

-kiszállítás futárral
az MPL futárszolgálat szállítja ki a terméket, az Ön által megadott címre. Amennyiben a kiszállítás idején nem tartózkodik a megadott címen, a futár értesítőt dob be és a csomag átvehető a megadott postán.
Szállítási költségek: 50000Ft összértékig 2240Ft, 100000Ft összértékig 3100Ft, 100000Ft felett díjmentes. Az összértékbe a postaköltség is beleszámit. Az MPL 2013.május 1-töl súly alapján számolja a szállítási költséget. A pontos szállítási költségröl ügyfélszolgálatunk értesíti a Önt. Megértésüket köszönjük.

A törékeny és sérülékeny termékek (pl.: olajak, G12, tükrök, lámpák, üvegek, stb... ) esetében a szállítási költség 800Ft-al több, mert csak így tudunk garanciát vállalni az áruk ép megérkezésére.A vásárlás folytatása a fizetési mód beállítása.
Itt a szállítási módhoz hasonló fizetési módot kell bejelölni.

Ezután kapunk egy összesítést, amiben a vásárlás adatai lesznek. Ezt célszerű mégegyszer ellenőrizni, mert itt még van lehetőség a javításra. Ha minden pontos, akkor a VÁSÁRLÁS MEGERŐSÍTÉSE gombra kattintva véglegesíthetjük a vásárlást.

A rendszer ekkor egy emailt küld az Ön által megadott címre, és raktáros munkatársaink megkezdik a csomag összeállítását. Ha a rendelt termékek közül esetleg nincs raktáron valamelyik, akkor erről telefonon vagy emailben értesítjük.


Beépítetlen, sérülésmentes termékeket (eredeti csomagolásban) a vásárlástól számított 8 napon belül a teljes áron visszavesszük, vagy cseréljük.
8 napon túl: a vásárlástól számított 1 hónapig, a vételár 80 % -t térítjük vissza.
1 hónap után visszahozott termékeknél a teljes vételár 60 %-t számoljuk a visszavételnél illetve cserénél.Ha bármiben elakadna, vagy kérdése lenne, keressen minket elérhetőségeinken. A KAPCSOLAT gombra kattintva. Telefonon: 0620-997-9999 vagy emailben info@skodaradius.hu
Garanciális kérdésekben a következő oldalon tájékozódhat: http://skodaradius.hu/garancia.html


Köszönjük, hogy felkereste áruházunkat.
Folytatás